ESP / CAT
banner

Carpenter House

Ens dediquem al disseny i construcció d’habitatges de fusta amb més de 30 anys d’experiència. El nostre sistema de construcció no és mitjançant el prefabricat sinó el tradicional entramat d’estructura lleugera (tipus americà i canadenc) de construcció artesanal, que es porta a terme a la parcel·la del client.
Disposem d’assessorament i disseny personalitzat per a cada cas i segons les seves necessitats. El temps de construcció de les nostres cases és més ràpid que el sistema tradicional d’obra: en 6 mesos podem acabar una casa.
Les nostres construccions incorporen aïllants de la màxima eficàcia i aconsegueixen un gran confort a l’interior amb estalvi energètic.
El revestiment exterior de les nostres cases és de Canexel, un material que no requereix cap mena de manteniment especial i amb 20 anys de garantia. Tota la fusta emprada en la construcció de les nostres cases és de la màxima qualitat i amb una protecció insecticida i fungicida.
Per la construcció de les cases de fusta calen els mateixos requisits i tràmits administratius, es poden tramitar els mateixos crèdits hipotecaris i accedir a les mateixes subvencions.

Carpenter House els garanteix aconseguir la casa dels seus somnis.

Casa a Vallvidrera

Més fotos
Construcció d'una de les nostres cases.oficina casa mostra: concertar visita al: 607 855 075
08211 Castellar del Vallès (Barcelona)
info@carpenterhouse.es
Avís Legal